AVANCERAD | Liikuntakeskus LYKKE

AVANCERAD - ​​​​​​​Du kan!

"Jag har avancerad erfarenhet av fysisk aktivitet och tränar målmedvetet. Min träning är resultatinriktad och jag följer min utveckling. Jag vill utmana och övervinna mig själv."

På den här sidan hittar du LYKKEs rekommendationer för avancerad motionerare.

GYM


LYKKE FÖR KVINNOR - TRÄNINGSGÅNG

LYKKE FÖR KVINNOR - TRÄNINGSGÅNG är en halv timmes träning med LYKKE personlig tränare. Temat för träningsgången får du välja själv. Efter din anmälning får du tidföreslag och en kort bakgrundsformulär till din epost. Med hjälp av dina svar kan tränaren planera innehållet för träningsgången.

Läs mer


GRUPPTRÄNING


BODYCOMBAT

LesMills - konseptpass baserat på olika kampsporter. Passet utvecklar muskeluthållighet såväl som den aeroba konditionen och ger mer explosivitet, smidighet och snabbhet.

Läs mer

HIITTI

Cirkulär- eller batteriövning i hårt tempo med hjälp av den egna kroppens motstånd och tilläggsvikter. Under passet tränar du i din egen takt med timer. Övningen förbättrar muskelstyrkan och syreupptagningsförmågan.

Läs mer

YOGA (JOOGA)

Ett milt och lugnt träningspass i Värmestudion som ökar rörligheten, kroppsskontrollen och styrka. Passet kombinerar olika typer av yoga, bestående av enkla andnings-, rörelse- och styrkeövningar, stretching och avslappning. Under passet lär man sig koncentration och avslappning.

Läs mer

UTMANANDE

LYKKE gruppträningspass som märkts UTMANANDE, lämpar sig för personer som har erfarenhet av gruppträning. Vid effektiv träning kan du utmana dig själv ordentligt.

Läs mer

Les Mills-KONCEPTPASS

Innehållet i Les Mills gruppträningspassen följer det internationella Les Mills-konceptet. Passens innehåll ändras var tredje månad, samtidigt som för Les Mills-pass runt om i världen.

Läs mer


COACHNINGTJÄNSTER


STYRKA PÅ RÄTT SÄTT

Vill du bli mer vältränad och utveckla din styrkenivå? Vill du få resultat med hjälp av regelbunden träning? STYRKA PÅ RÄTT SÄTT – coachningen lämpar sig för dig som redan känner till styrketräning. Med hjälp av en coach diversifierar du din träning och uppnår resultat.

Läs mer

KOST

Saknar du måltidsrytm? Har du konstanta viktförändringar? Har återhämtningen eller utvecklingen avtagit? KOST-coachningen ger dig nycklarna till en hälsosammare kost som passar just dig.

Läs mer

LYKKE COACH Tiina Koskela (På mammaledighet)

Välbefinnande, glädjen från träningen, en stödjande kost och tillräcklig vila är min coachningsfilosofi. Jag hjälper mina kunder att hitta en hälsosam livsstil genom rörelse och kost. När grundläggande aspekter är på plats blir det möjligt att behålla träningen som en del av vardagen även i utmanande livssituationer.

Läs mer

LYKKE COACH Anna Näreaho

Helheten är grunden för min coaching. Motion, återhämtning, näring och tillräcklig sömn är grunden för progression för träningen. Jag vill lära mina kunder att hitta trygga och effektiva rörelser, som stöder deras specifika mål. ​​​​​​​

Läs mer


ARTIKEL


DAGENS VIKTIGASTE MÅLTID

Frukosten är dagens viktigaste måltid. Vad består din frukost av?

Läs mer

BIFF PÅ RÅRIVET

Smakliga biffar av rårivet passar perfekt under skördetider. Använd som tillbehör till huvudrätten eller som sådana, t.ex. tillsammans med gräddfilssås.

Läs mer


MOTIONERARETYP

Hurdan motionerare är du? Håller du på att börja med träningen eller är motionen redan en del av din vardag? Motionerar du aktivt eller kanske även resultatinriktad? Eller kräver din livssituation för tillfället fysisk aktivitet med låg effekt?

Läs mer