LYKKE COACH Anna Näreaho | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE COACH Anna Näreaho

Helheten är grunden för min coaching. Motion, återhämtning, näring och tillräcklig sömn är grunden för progression för träningen. Jag vill lära mina kunder att hitta trygga och effektiva rörelser, som stöder deras specifika mål. ​​​​​​​

Jag vill att så många som möjligt får uppleva den goda känslan träningen ger. Det är viktigt att hitta ett passligt sätt att röra på sig för då blir träningen lättare en del av vardagen och det vardagliga livet. Jag uppmuntrar mina kunder att tänka på helheten och att hitta dagliga aktiviteter även om det bara är 15-20min /dag. I längden kommer de små tränings stunderna ha många hälsoeffekter.

I min coaching föredrar jag övningar som belastar flera muskelgrupper samtidigt. Funktionella övningar aktiverar hela kroppen, stärker våra muskler och förbättrar vår balans. Mitt starkaste coaching område är nybörjare, funktionella övningar, träning under graviditeten och träning efter förlossningen.

Jag vill hjälpa dig att få träningen till en del av din vardag. Ta kontakt så börjar vi tillsammans resan mot dina mål.


anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi

​​​​​​​Personal Trainer Trainer4You
Aikuisliikunnan ammattitutkinto
Painonnostoliitto 1 taso
Äitiysliikuntavalmentaja

Obs! Coachningspråket är finska.LYKKE SMÅGRUPPSCOACHNING

LYKKE – smågruppscoachning utförs i små grupper på 4–12 personer. Träning i en liten grupp är roligt och effektivt. I gemensamma träningar leder coachens stöd och lagandan till bättre resultat. LYKKE coachning i små grupper inkluderar fyra möten per månad. Mötets längd är 45-60 minuter.

Läs mer

LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer


LYKKE COACHAR

LYKKE – coacharna är utbildade proffs som hjälper dig att uppnå dina mål, alltid med hänsyn till din startnivå. LYKKE – coachningen inleds alltid med en konsultation med coachen. bekanta dig med LYKKE coachar.

Läs mer