LYKKE för kvinnor - GYM | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE FÖR KVINNOR - GYM

LYKKE för kvinnor har ett omfattande urval av utrustning och redskap för mångsidig träning. Från LYKKE gym hittar du aeroba utrustning, lättanvända redskap med viktmagasin, fria vikter samt ett funktionellt träningsutrymme.


AEROB TRÄNING

I LYKKES aeroba utrymme kan du värma upp innan du påbörjar din muskelträning eller, om du föredrar, genomföra en längre uthållighetsträning.

Technogym löpband x 2

Technogym crosstrainers x 3

Technogym + BodyBike motionscyklar x 3

Concept2 roddmaskiner x 2

LYKKE REDSKAP MED VIKTMAGASIN

LYKKE för kvinnor har ett brett urval av lättanvända Technogym-redskap med viktmagasin.

Benpress

Knästräckning och -böjning

Framsida och baksida lår

Magövning

Bröstpress

Ryggmaskiner

Tvärstänger

BootyBuilder

Smithmaskin

LYKKE FUNKTIONELL TRÄNING

I det funktionella utrymmet finns all nödvändig utrustning för tyngdlyftning och intensiv träning. Du kan utmana dig själv, till exempel med gymnastikringar och kettlebells.
​​​​​​​

Skivstänger + viktskivor

Hantlar

Gymnastikringar

Hoppboxar

Bänkar

Knäböj x 2

Landmine

Motståndsgummiband

Wall ball

Kettlebell


LYKKE FÖR KVINNOR - TRÄNINGSGÅNG

LYKKE FÖR KVINNOR - TRÄNINGSGÅNG är en halv timmes träning med LYKKE personlig tränare. Temat för träningsgången får du välja själv. Efter din anmälning får du tidföreslag och en kort bakgrundsformulär till din epost. Med hjälp av dina svar kan tränaren planera innehållet för träningsgången.

Läs mer


COACHNING

LYKKE för kvinnor– coachningen skräddarsys enligt individuella behov. LYKKE – coacharna är utbildade proffs som hjälper dig att uppnå dina mål, alltid med hänsyn till din startnivå. LYKKE för kvinnor – coachningen inleds alltid med en konsultation med coachen. Som hjälp används ett förhandsinformationsformulär och, om så önskas, enligt målen utformade inledande tester och mätningar.

Läs mer


KURSER SOM PÅBÖRJAS SNART

På denna sida hittar du tidtabellena för kurser och smågrupper. Bekanta dig med vårt utbud, välj det som passar dig och anmäl dig.

Läs mer