AKTUELLT

På den här sidan hittar du LYKKE för kvinnor centrets aktuella nyheter.

LYKKE VECKA JULKLAPP

Hej lykkeit! Nu får du med en vän till träningarna! På den här sidan hittar du en kod som du kans ge som gåva till en vän. Med koden får din vän aktivera en kostnadsfri träningsvecka och får en hel veckas tid tillgång till Motionscenter LYKKE eller LYKKE för kvinnor. Tack för att du tränar hos oss.

Läs mer


MAMMA-BEBIS

Mammans och barnets gemensamma motionsstund, en del av timmen görs rörelser tillsammans och den andra delen kan bebisen vila då mamma rör på sig. Under timmen tas i beaktande graviditens förändringar på kroppen och vi gör rörelser som är trygga att göra efter en förlossning. MAMMA-BEBIS är en kurs och kräver föranmälan. Kursen är gratis för en lykkeit.

Läs mer


ANVÄNDNING AV BÅDA LYKKE-CENTREN

Är du intresserad av att använda båda LYKKE centren? På den här sidan kan du fylla i dina kontaktuppgifter och skicka formuläret till oss. Vi kontaktar dig senast följande vardag, och du får tillgång till båda LYKKE centren.

Läs mer


LÅSNING AV SKÅPEN

Visst låser du skåpen alltid så här:

1. Stäng dörren och se till att ännu lämna haspen öppen. (Sätt inte låset fast ännu).
2. Trycka in 4 siffrig pinkod som du lätt kommer ihåg. De två nedersta ljusen blinkar grönt.
3. Trycka in samma kod en andra gång. Fyra ljus blinkar grönt.
4. Stäng låset.

OBS! Om ljuset blinkar rött, börja på nytt.

Du får upp skåpet när du tryckt in samma pinkod en gång och fyra ljus blinkar grönt.


GRUPPTRÄNINGEN

Kom ihåg att alltid bekräfta din plats till passen när du kommer till centret. Om du inte kan delta på passen måste du alltid avboka din plats. Avbokningen görs i applikationen senast 1h innan passet börjar. Sista minutens avbokningar görs via e-post till vaasa@lykkenaisille.fi eller via våra sociala medier.


GRUPPTRÄNINGSPLAN

På den här sida hittar du LYKKEs gruppträningsplan. Anmäl dig till passen via Liikuntakeskus LYKKE -mobilapplikation. I applikationen hittar du instruktörer och möjliga förändringar.

Läs mer


LYKKE FÖR BARN

LYKKE för kvinnor - här kan du även träna då du inte hittar barnvakt. På motionscentret hittar du ett lekrum och det är möjligt att ta ditt barn med till Videostudion när som helst medans du själv tränar. Barn gympa är för 3-7 åriga barn och ingår i LYKKE för kvinnor gym + gruppträning - medlemskap.

Läs mer


LYKKEITERNAS EGNA SIDOR

Visste du att du slipper till lykkeits egna sidor via vår hemsida eller via vår applikation i sektionen "tänään". I lykkeiternas egna sidor hittar du en bra mängd med varierande innehåll: videopass för hemma träning, inspiration och användbar information.

För alla lykkeit hör ett träningsprogram som är specifikt för din egen motionstyp. Du får programmet till din E-post genom att du fyller i blanketten "Vilken typ av motionerare är du"?.


LOGGA IN PÅ LYKKEITERNAS EGNA SIDOR

Innehållet på denna webbplats är avsett för lykkeiter. På webbplatsen hittar du LYKKE MED DIG tjänster samt tränings- och kosttips. Logga in med dina inloggningskoder kopplade till ditt LYKKE för kvinnor- konto.

Läs mer