AKTUELLT | Liikuntakeskus LYKKE

AKTUELLT

På den här sidan hittar du LYKKE för kvinnor centrets aktuella nyheter.

LYKKE för kvinnor saknar din feedback på Google. Du kan skriva den i länken nedan.

Lämna feedback här

Tack!


GRUPPTRÄNINGSPLAN

På den här sida hittar du LYKKEs gruppträningsplan. Anmäl dig till passen via Liikuntakeskus LYKKE -mobilapplikation. I applikationen hittar du instruktörer och möjliga förändringar.

Läs mer


PARKGYMPA

PARKGYMPA är ett effektivt träningspass för hela kroppen som ökar muskeluthålligheten och förbättrar syreupptagningsförmågan. Efter uppvärmningen tränas de största muskelgrupperna som batteriträning på platsen med timer. I slutet av timmen har vi en kroppsvård del. Ta med en egen matta och en vattenflaska. Parkgympan ordnas i samarbete med Motionscenter LYKKE.

Läs mer


KURSER SOM PÅBÖRJAS SNART


MAMMA-BEBIS

Mammans och barnets gemensamma motionsstund, en del av timmen görs rörelser tillsammans och den andra delen kan bebisen vila då mamma rör på sig. Under timmen tas i beaktande graviditens förändringar på kroppen och vi gör rörelser som är trygga att göra efter en förlossning. MAMMA-BEBIS är en kurs och kräver föranmälan. Kursen är gratis för en lykkeit.

Läs mer


ENERGISK VÄNTAN

I energisk väntan, tränar vi mångsidig och säkert, och tar hänsyn till förändringar i kroppen som graviditeten medför. Träning av en lämplig intensitet hjälper dig att orka genom hela väntetiden och förbereder dig för förlossningen. Träningen passar alla gravida, oavsett vilken graviditetsvecka du befinner dig i. Kursen dras på finska.

Läs mer


STYRKA PÅ RÄTT SÄTT EFTER FÖRLOSSNINGEN

Skulle du vilja börja träna på ett säkert sätt efter förlossningen? Smågrupps-coaching passar dig som vill fortsätta eller börja styrketräna efter att ha fött barn. I gruppen övar vi på mångsidig muskelträning och tar hänsyn till återhämtningen efter graviditet och förlossning. Vi rekommenderar att man börjar med styrketräning ungefär 3-12 månader efter förlossningen. Kursspråket är finska.

Läs mer


FIXA KURVORNA

FIXA KURVORNA -smågrupp passar såväl till nybörjare som erfarna tränare. I smågruppsträning tränar effektiva muskelkonditionsträningar, vilka siktar på en fastare kropp. I den 16 veckor långa coachning fokuserar på att forma musklerna i mellankropp, rumpan, låren och armarna. Kursspråk är finska.

Läs mer


FAKTURERING

Observera att du betalar våra räkningar med rätt referensnummer. I varje räkning finns ett eget referensnummer, som bör vara rätt, så att betalningen går till rätt räkning. Om du använder e-faktura, kommer räkningens information automatiskt rätt.

Ifall räkningen betalas med fel information, är faran att betalningen inte går fram och du får en betalningspåminnelse om fakturan. Amili By Visma sköter om betalningspåminnelserna på LYKKE samt indrivningsservice.

Du minns väl att det är på kundens ansvar att betala påminnelse- och försenings betalningarna ifall räkningen har betalats med fel information eller försenat.


LÅSNING AV SKÅPEN

Visst låser du skåpen alltid så här:

1. Stäng dörren och se till att ännu lämna haspen öppen. (Sätt inte låset fast ännu).
2. Trycka in 4 siffrig pinkod som du lätt kommer ihåg. De två nedersta ljusen blinkar grönt.
3. Trycka in samma kod en andra gång. Fyra ljus blinkar grönt.
4. Stäng låset.

OBS! Om ljuset blinkar rött, börja på nytt.

Du får upp skåpet när du tryckt in samma pinkod en gång och fyra ljus blinkar grönt.