AKTUELLT | Liikuntakeskus LYKKE

AKTUELLT

På den här sidan hittar du LYKKE för kvinnor centrets aktuella nyheter.

LYKKE för kvinnor saknar din feedback på Google. Du kan skriva den i länken nedan.

Lämna feedback här

Tack!


TERVEYS QIGONG extrapass på söndag 21.4. kl. 11-12

Terveys Qigong är en långsam, mjuk, månsidig och samtidigt effektiv kinesisk halsoövning. Den stödjer organens hälsa och rörlighet, öppnar upp andningen samt främjar inre frid.

Vårens speciella tema är träning som stödjer lever/gallblåsa/trä -element: matsmältning av fett, cirkulation, ilska, irritation, spänning, bitterhet, smidighet i beslutsfattande.

På slutet av timmen utförs återhämtande övningar med Qigong som aktiverar det parasympatiska nervsystemet, lite självakupressur och avslappning.

Timmen leds av Silja Kuitu.

Anmälning som vanligt via mobilapplikationen under avsnittet "träning". Anmälning öppnas 24 timmar innan timmen börjar.en tunnin alkua.


LYKKE FÖR BARN

Nog kommer du väl ihåg också att barnens plats är i lekrummet medans mamma gymmar i salen. Det är förbjudet att låta barnen leka i gymmet, Gympastudion eller t ex i Relaxrummet. Videostudion är för dig och ditt barn, annars leker barn endast i lekrummet. Tack!


LYKKE FÖR BARN

LYKKE för kvinnor - här kan du även träna då du inte hittar barnvakt. På motionscentret hittar du ett lekrum och det är möjligt att ta ditt barn med till Videostudion när som helst medans du själv tränar. Barn gympa är för 3-7 åriga barn och ingår i LYKKE för kvinnor gym + gruppträning - medlemskap.

Läs mer


FAKTURERING

Observera att du betalar våra räkningar med rätt referensnummer. I varje räkning finns ett eget referensnummer, som bör vara rätt, så att betalningen går till rätt räkning. Om du använder e-faktura, kommer räkningens information automatiskt rätt.

Ifall räkningen betalas med fel information, är faran att betalningen inte går fram och du får en betalningspåminnelse om fakturan. Amili By Visma sköter om betalningspåminnelserna på LYKKE samt indrivningsservice.

Du minns väl att det är på kundens ansvar att betala påminnelse- och försenings betalningarna ifall räkningen har betalats med fel information eller försenat.


GRUPPTRÄNINGSPLAN

På den här sida hittar du LYKKEs gruppträningsplan. Anmäl dig till passen via Liikuntakeskus LYKKE -mobilapplikation. I applikationen hittar du instruktörer och möjliga förändringar.

Läs mer


LÅSNING AV SKÅPEN

Visst låser du skåpen alltid så här:

1. Stäng dörren och se till att ännu lämna haspen öppen. (Sätt inte låset fast ännu).
2. Trycka in 4 siffrig pinkod som du lätt kommer ihåg. De två nedersta ljusen blinkar grönt.
3. Trycka in samma kod en andra gång. Fyra ljus blinkar grönt.
4. Stäng låset.

OBS! Om ljuset blinkar rött, börja på nytt.

Du får upp skåpet när du tryckt in samma pinkod en gång och fyra ljus blinkar grönt.