LYKKE PERSONAL | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE PERSONAL


KATI

​​​​​​​Entreprenör
LYKKE Styrelse
LYKKE Kundbetjänare

​​​​​​​En entreprenör som brinner för motionsbranschen och älskar sitt jobb.

Det viktigaste för mig i mitt jobb är personalens och klienternas trivsel. Jag älskar att röra mig i naturen och umgås med min familj. Djuren ligger nära mitt hjärta och ibland ägnar jag mig också åt rida i naturen.

"Varje dag är ett tillfälle att lära sig nytt!"

kati.rapo@liikuntakeskuslykke.fi


ANNA

​​​​​​​Entreprenör
LYKKE Coach
LYKKE Gruppträningsinstruktör

En träningsälskande entreprenör som vill att så många människor som möjligt ska få uppleva det välbefinnande som träningen ger.

​​​​​​​Redan i ung ålder drömde jag om att arbeta med träning och av en slump fick jag möjligheten till det. Jag har alltså tur eftersom jag får jobba med mitt drömyrke. På fritiden tillbringar jag gärna tid med min familj och jag gillar att läsa, jag har ofta en bra bok på hälft.
​​​​​​​
"Tro på dig själv och dina drömmar!"

anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi


SANNIS

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsansvarig
LYKKE Sociala medier-ansvarig
LYKKE Kundbetjänare

Mamma till två döttrar, brinner för gruppträning.

Jag är en gruppträningscoach med lång erfarenhet och har inlett min coachningkarriär redan på 90-talet. Kombinationen av musik och rörelse och det resulterande välbefinnandet hör till de bästa sakerna i livet. På fritiden tillbringar jag tid med min familj och vistas utomhus.

"Gör mot andra som du själv vill bli behandlad."

sanna-maija.alamikkula@liikuntakeskuslykke.fi


ELLU

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör
LYKKE Kundbetjänare

Restonom, som har lämnat restaurangbranschen för motionsbranschen.

Jag har varit involverad i motionscentret på Kvarngatan från första början, först som klient, sedan som anställd. Du träffar mig i kundtjänsten och på jymporna. Mitt hjärta brinner för Les Mills-passen och att röra på sig tillsammans. På fritiden gör jag hantverk.

​​​​​​​"All rörelse är bra."
​​​​​​​
elina.kniivila@liikuntakeskuslykke.fi


TIINA

​​​​​​​LYKKE Coach
LYKKE Gruppträningsinstruktör

Mamma till en pojke, gillar hårda träningspass, men också att koppla av

​​​​​​​Jag vill erbjuda mina klienter välmående och bättre ork i vardagen. Jag coachar på ett hurtigt men också empatiskt och förstående sätt. I gruppcoachningen leder jag alla typer av pass.

​​​​​​​"Du har bara en kropp, så behandla den med kärlek och tacksamhet."

tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi


HELENA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Instruktör med brinnande passion för kroppens och sinnets välmående.

Bygger min vardag runt de saker som ger mig sinnesro: barnen, handarbete och kundarbete. Var inte nervös, på Lykke finns det alltid plats för dig!

"Livet är inte en tävling."HEIDI

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Två barns mamma som är glad, känslosam och njuter av motion.

Det bästa med gruppträning är människomöten och att tillsammans få känna tränings glädje. Ibland kommer glädjen från endorfinerna efter ett hårt träningspass och ibland sprids glädjen bland oss genom ögonkontakt och leenden. Jag utmanar och uppmuntrar deltagarna på mina timmar att pressa sina egna gränser och sträva till nya mål.

​​​​​​​"Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and little flower."
​​​​​​​- H.C. Andersen


JOHANNA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

En barns mamma som får energi och livsglädje av dans och människor.

Det viktigaste för mig är att gå hem från träningen med ett leende på läpparna. Utöver mitt dagliga jobb instruerar jag främst dans timmar som Zumba®, men vid behov även muskelträning, HIIT, stretchning, kropsvård, you name it. Slappnar bäst av med en bra deckare och god mat.

"Likt det solsken är för blommor, är ett leende för människan."NOORA​​​​​​​

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

En gruppträningsexpert som älskar naturen och camping.

Jympa och jympakompisarna hör till de bästa sakerna i mitt liv. Inget ger samma kicks från vecka till vecka och år efter år, som ett bra träningspass i en bra grupp. Jag har bakom mig ett tiotal år som coach. Det bästa sättet att koppla av är på en joggingtur medan jag lyssnar på en ljudbok.​​​​​​​

"Den bästa träningen är den du gillar!"


KATRIINA

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

Gruppträning sedan 1974.

Filmer och liv. Mat och poesi. Golden Retrievers och guld. 46 år höger och vänster. Dansar genom livet. Effektivt, tryggt och med känsla.

​​​​​​​"En överenskommelse är en överenskommelse."


SUSANNA​​​​​​​

LYKKE Gruppträningsinstruktör​​​​​​​

Fartfylld sportig trebarnsmamma.

Jag älskar sport med fart, styrka och omväxling. Jag älskar att leda grupper där det händer mycket och effektivt. Du hittar mig hellre svettandes med kunder än att stretcha. Jag slappnar av med mina egna inredningstankar och jag drömmer om att flytta utomlands.

“När du skiner behöver andra solglasögon.”


CECILIA

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Glädje är att få röra på sin kropp, leka och utmanas.

I Indien studerade jag till Hatha Yogalärare. Efter det har jag studerat och dragit yin yoga, senioryoga, sagoyoga och airyoga. Har alltid varit intresserad av ett helhetstänk dvs. hur även tankar och känslor påverkar hur vi mår. Älskar att vara ute i skogen på lediga dagar.

"Spread the light, be the light."


HELI

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Mammaledig akutvårdsförman som nu fördriver sin lediga tid genom att instruera yoga.

Yogan är ett viktigt verktyg för att ta hand om kropp och sinne, vilket behövs när jag nu balanserar tre små barns och en mans hektiska vardag. Jag är en mångsidig motionär och blir exalterad av att testa allt nytt utöver grundläggande träning; till exempel har mountainbike, vindsurfing, airyoga och poledance har nån gång blivit utövat. Tycker om utmanande träning men i motvikt till dem behöver jag lugnare övningar.

"Motion och rörelse ska alltid göras från ens egna utgångspunkt."


MINDY

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Forskare som älskar musik, böcker och motion.

Sedan barn har jag alltid varit aktiv och stått på scen, så när jag instruerar känns det som mitt rätta elemet. Det bästa med gruppträning är när du glömmer att du är på träning, du har roligt och svetten rinner. Min favoritträning är att lyfta vikter på gymmet medan jag lyssnar på en bra ljudbok.

"Den bästa träningen är den som blir av."


ANETTE

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Glad och energisk mamma, företagare, lärare och grupptränare.

Jag har under åren hållit på med många olika idrotter och har åtminstone lika många kvar som jag inte testat. Fast många grenar har ändrats till nya, har gruppträningen ändå hållits kvar på grund av glädjen den ger. Jag njuter av träning och av aktiva vardagar, men kvällarna balanseras med att virka på soffan och titta på serier.

"​​​​​​​Sträva inte efter perfektion utan utveckling - de små stegen kan leda till de största resultaten. "


AURORA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Stöttande, positiv och glad trebarnsmamma.

Träning ska vara kul och den är meningen att njutas av. Att göra saker tillsammans ger ett leende på läpparna och det är det absolut bästa. LesMills-passen ligger mig nära hjärtat, men när det behövs kan jag även göra olika muskelträningspass samt lugnare kroppsvårdspass. Jag kopplar av som bäst med att lyssna på en ljudbok och ta en lång promenad.

"Never stop dreaming."


PAULIINA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

En kock som bytt till träningsbranchen

​​​​​​​Har mångsidig erfarenhet från båda yrkesbrancherna. För mig är glädjen och att ha skoj det viktigaste i träningen. Jag älskar naturen, djur och även att röra på mig medan jag lyssnar på musik. Utöver mångsidig träning tycker jag om att läsa och om att laga mat.

“Världen är som en nässla. Rör du vid den så bränner den. Men tar du tag i den ordentligt, så bränner den inte dig.”RIIKKA

LYKKE Kundbetjänare

​​​​​​​En ung från Vasa, vars dagar spenderas på gymmet antingen bakom receptionen eller i gymmet.

Förutom månsidig träning ligger vänner och utomhusaktiviteter nära hjärtat. Förutom det härliga LYKKE-teamet är det bästa med LYKKE mötena med våra underbara kunder.


​​​​​​​"Don't wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect."


ELINA

LYKKE Coach
LYKKE Gruppträningsinstruktör

En gym älskande, liten flickas mamma

Träningen har alltid varit en den av mitt liv, och för några år sedan gjorde jag det till mitt deltids jobb. Det bästa med träningen är att överträffa sig själv och den otroliga känslan den ger!

Jag tycker om att leda smågrupper samt individuella coachingar. Kroppsvård, rörlighet och funktionell träning är nära mitt hjärta. Jag började just studera mamma-coaching, och väntar ivrigt på att få börja dra kurser för gravida och för mammor som just fött barn. Utöver träningen tycker jag om att sy och att läsa.

“Sluta aldrig att drömma.”


VILMA

LYKKE Kundbetjänare
LYKKE Gruppträningsinstruktör

Idrottsinstruktörstuderande från Vasa.

Jag är Vilma, från Vasa. Jag går tredje året i skolan, jag studerar till idrottsinstruktör och går samtidigt i gymnasiet. Som person är jag glad, snäll och energisk. Jag tycker om att få andra männiksor på gott humör och att hjälpa. På fritiden tycker jag om att röra på mig mångsidigt.

​​​​​​​"Create the life you can´t wait to wake up to."


KATJA W.

LYKKE Coach

En stöttande coach med en positiv energi och som älskar att röra på sig.

Träning har varit i mitt hjärta sedan jag varit barn. När jag är på gymmet eller springer på stigar ger det mig en bra känlsa både fysiskt och mentalt. Min passion är att arbeta för att var och en av oss kan röra på oss på ett meningsfulltsätt, oavsett ålder eller kondition. Målet är att njuta av träning, må bra av den och bibehålla hälsan. På fritiden tycker jag om att resa och naturligtvis träna på gymmet och samt spendera tid med familj och vänner.

"Motivation är när man drar arbetskläder över sina drömmar".


JENNI

LYKKE Coach

En tränare som är entusiastisk och intresserad av sitt arbete - det finns alltid något nytt att lära sig!

Som tränare är det mest belönande att se kunderna lyckas och hitta motionens glädje. Jag ser efter att träningarna alltid är trevliga och att stämningen är hög när man lämnar gymmet i min coaching. Jag har lång erfarenhet av styrketräning och har även erfarenhet av crossfit. På min fritid tillbringar jag tid med familj och vänner. Förutom träning är det bästa sättet att koppla av för mig läsning, stickning, och att vara ute i naturen.


”Det finns en meningsfull rörelseform för var och en av oss."

​​​​​​​jenni.torma@liikuntakeskuslykke.fi


HANNA

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Glad kämpare, att röra på sig är en livsbetingelse för henne.

Jag har rört på mig hela livet, från högstadiet framåt mest via dans. Jag började leda danspass cirka tjugo år sedan och Barre började jag dra 2018. Barre är ett superbra träningspass för hela kroppen där man utövar grundläggande övningar från balett och pilates med hjälp av olika redskap och bra musik. Rörelsernas flow och att lita på sin egen kropp är viktigast på mina timmar. Det bästa i att instruera är möten och interaktionen med kunder på gruppträningspassen och den fokuserade flown som gruppen ställer till. På min fritid spenderar jag tid med min familj och på lenkki samtidigt som jag testar Barres spellistor.


"Lycka kommer inte genom att leta efter den, utan genom att leva den."


ERIKA

​​​​​​​LYKKE Kundbetjänare

En student som njuter av nya erfarenheter, leende och gott te


Jag har blivit en vasabonad från Tavastland och jag studerar tillfällig handelhögskoleutbildning vid universitet. För mig är det viktigaste att bygga en trygg och stödjande atmosfär hos LYKKE, där alla trivs och kan utöva sina intresser och hobbyer. På min fritid tränar jag på gymmet och är aktiv inom ämnesförening och tillbringar tid hemma med mina två katter.

​​​​​​​"Låt det regna, det kommer att bli regnbågar!"'


IINES

LYKKE Gruppträningsinstruktör

Studerande som älskar musik och mat och blir ivrig av möten med andra människor.

Att röra på sig är det bästa, bara man hittar en träningsform som man själv njuter av. Jag blev förälskad i gruppträningens möjligheter, varje vecka kan vara annorlunda och man kan utöva flera grenar. På min fritid gör jag det som känns bäst, antingen är jag med hunden på promenad, väggklättrar eller spelar på playstation. Jag påminner mig själv ofta om att man inte måste alltid sträva efter det högsta - man kan ha kul och njuta av resan.

"När man är redo att bli blöt, är det plötsligt kul i regnet"


JESSICA

Gruppträningsinstruktör


HEIDI

​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

Inomhuscyklingscoach sedan 2014. Det bästa med inomhuscykling är att effektiviteten i träningen lätt kan justeras för att passa dig och personer som tränar på olika nivåer kan träna på samma pass. På min fritid gillar jag också att träna på gymmet och hemma fylls min tid av en liten pojke vid namnet Max.
​​​​​​​
"Det är roligare att göra saker tillsammans."


MINNA

LYKKE Gruppträningsinstruktör
LYKKE Coach

​​​​​​​En mångsidig motionerare som gjorde sin hobby till ett yrke.

Jag är en medryckande, glad, positiv och fartfylld person. Jag har motionerat hela mitt liv och vill dela med mig till andra min erfarenhet av hur positivt träning kan påverka kroppen och sinnet. Min fritid tillbringar jag med min familj. Jag slappnar av genom att läsa böcker och satsar på återhämtning efter vardagens alla utmaningar.

“Du styr livet med dina egna händer. Kör på!”


ANNA S.

LYKKE Gruppträningsinstruktör

​​​​​​​Före detta kontorsarbetare som bytt träning till sitt yrke.

Motion har alltid varit en kär hobby för mig och jag har bytt kontorsarbetet mot arbete inom motion. Med hjälp av Pilates och annan lämplig träning har jag blivit av med smärtan i ryggen och andra problem i kroppen. Jag önskar även att deltagarna på mina pass skulle få hjälp med eventuella problem. På fritiden rör jag mig gärna i naturen och slappnar av på soffan.

"Rörelse är medicin."


CHRISTOFFER

​​​​​​​LYKKE Coach
​​​​​​​LYKKE Gruppträningsinstruktör

En sjungande styrkelyftare från Korsnäs.

Med mig som gruppinstruktör får du en person som endast kräver en sak; att du gör ditt bästa. Mina timmar är tuffa, svettiga och lärorika. Min coaching-stil är strikt men hänsynsfull. Kom med och testa dina gränser.

​​​​​​​"E foår bränn"

​​​​​​​christoffer.bergman@liikuntakeskuslykke.fi