LYKKE FÖR BARN | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE FÖR BARN

LYKKE för kvinnor - här kan du även träna då du inte hittar barnvakt. På motionscentret hittar du ett lekrum och det är möjligt att ta ditt barn med till Videostudion när som helst medans du själv tränar. Barn gympa är för 3-7 åriga barn och ingår i LYKKE för kvinnor gym + gruppträning - medlemskap.

LYKKE FÖR BARN LEKRUM

LYKKE för barn- lekrummet är i användning för barnen varje dag kl 8 - 20, medan vårdnadshavaren gymtränar. Till lekrumet kan barn som klarar sig en stund själva komma. Lekrummet finns nära gymmet och kundbetjäningsdisken. Barnet leker i lekrummet på vårdnadshavarens ansvar. När det finns ingen barnskötare i barnrummet, behöver man inte boka tid.

När personalen är på plats i lekrummet, boka tid via Liikuntakeskus LYKKE-mobilapplikationen (Muut tapahtumat LYKKE naisille).

Till barnrummet tar vi fyra bokningar åt gången. OBS! Inte kommer du väl med sjukt barn till lekrummet.

Lekrummet ingår i alla LYKKE för kvinnor månadsmedlemskapen.


BARN GYMPA

Barngympan är för 3-7 åriga barn. På barngympan leker vi, rör vi på oss och har roligt med ledning av personal. Barnet kan ta med en drickflaska och inneskor behövs inte.

Kom ihåg att instruera ditt barn att gå på toaletten förrän timmen börjar.

Boka tid via Liikuntakeskus LYKKE mobilapplikationens Jumpat-sida. OBS! Inte tar du väl med ett sjukt barn till barngympan.

BARN GYMPA ingår i LYKKE för kvinnor gym + gruppträning - medlemskap


VIDEOPASS FÖR FÖRÄLDER-BARN

Videostyrd vuxenträningspass där du kan ta med ett barn mellan 0 och 6 år. Du kan använda utbudet av pass på salens pekskärm. Det lönar sig att ta med barnets egna leksaker eller annan underhållning. Av säkerhetsskäl är
redskapen i salen endast tillgängliga för vuxna.

Videopass ingår i alla LYKKE för kvinnor månadsmedlemskapen.