UTMANANDE

LYKKE gruppträningspass som märkts UTMANANDE, lämpar sig för personer som har erfarenhet av gruppträning. Vid effektiv träning kan du utmana dig själv ordentligt.

BODYCOMBAT

LesMills - konseptpass baserat på olika kampsporter. Passet utvecklar muskeluthållighet såväl som den aeroba konditionen och ger mer explosivitet, smidighet och snabbhet.

Läs mer

FUNKTIONELL CIRKELTRÄNING (TOIMINNALLINEN KIERTOHARJOITTELU)

Mångsidig cirkulär träning med hjälp av gymmets redskap. Förbättrar styrka, muskeluthållighet och syreupptagningsförmåga.

Läs mer

HIITTI

Cirkulär- eller batteriövning i hårt tempo med hjälp av den egna kroppens motstånd och tilläggsvikter. Under passet tränar du i din egen takt med timer. Övningen förbättrar muskelstyrkan och syreupptagningsförmågan.

Läs mer


LYKKE VIDEOPASS

LYKKE videopasset är ett videostyrt gruppövningspass som du själv kan starta från salens pekskärm vid en för dig passande tidpunkt. Du kan använda videopassen i Videostudion.

Läs mer


LÄTT

LYKKE gruppträningspass som är märkta LÄTT, lämpar sig också för personer som är nybörjare på gruppträningspass och innehåller ingen svår koreografi. Under träningen framskrider man i en lite lugnare takt och coachen ger olika rörelsealternativ till personer på olika nivåer.

Läs mer


MEDELSVÅRT

LYKKE gruppträningspass på MEDELSVÅR nivå är effektiva grundträningspass. Passen kan inkludera stegövningar och mer utmanande rörelser.

Läs mer