Individuell coachning STYRKA PÅ RÄTT SÄTT | Liikuntakeskus LYKKE

STYRKA PÅ RÄTT SÄTT

Vill du bli mer vältränad och utveckla din styrkenivå? Vill du få resultat med hjälp av regelbunden träning? STYRKA PÅ RÄTT SÄTT – coachningen lämpar sig för dig som redan känner till styrketräning. Med hjälp av en coach diversifierar du din träning och uppnår resultat.

Intensiv

Träffar varje vecka skapar en grund för att förbättra prestations förmågan och för att öka styrkan.

Du får applikationen Sporyplanner till användning, där du kan se ditt träningsprogram och där du kan ha kontakt med din coach.

  • 4 möten/ mån
  • 280€/mån


Rutin

En regelbunden och progressiv träning stärker skelettet och förbättrar muskelmassan. Du får applikationen Sportyplanner till användning, där du ser ditt träningsprogram och kan ha kontakt med din coach varje vecka.

  • 2 möten/mån.
  • 160€/mån.
  • Minim. 3 mån.

LYKKE COACH Anna Näreaho

Helheten är grunden för min coaching. Motion, återhämtning, näring och tillräcklig sömn är grunden för progression för träningen. Jag vill lära mina kunder att hitta trygga och effektiva rörelser, som stöder deras specifika mål. ​​​​​​​

Läs mer

LYKKE COACH Tiina Koskela (På mammaledighet)

Välbefinnande, glädjen från träningen, en stödjande kost och tillräcklig vila är min coachningsfilosofi. Jag hjälper mina kunder att hitta en hälsosam livsstil genom rörelse och kost. När grundläggande aspekter är på plats blir det möjligt att behålla träningen som en del av vardagen även i utmanande livssituationer.

Läs mer


LYKKE FÖR KVINNOR - INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE för kvinnor individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE för kvinnor individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer