LYKKE COACH Tiina Koskela | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE COACH Tiina Koskela (På mammaledighet)

Välbefinnande, glädjen från träningen, en stödjande kost och tillräcklig vila är min coachningsfilosofi. Jag hjälper mina kunder att hitta en hälsosam livsstil genom rörelse och kost. När grundläggande aspekter är på plats blir det möjligt att behålla träningen som en del av vardagen även i utmanande livssituationer.

I början av coachningen sätter vi tillsammans upp mål och en plan som vi utgår ifrån. Om situationen förändras anpassar vi träningen så att rutinerna kan bibehållas. Jag utmanar mina klienter att prova på nya saker, vilket stärker deras självförtroende och samtidigt ökar motivationen. Att våga testa nya saker är en viktig del av personlig utveckling och kan leda till nya insikter och framsteg på träningsresan.

Våra kroppar älskar rörelse, målet med hälsofrämjande åtgärder/handlingar är att få oss att må bättre. Därför inkluderar coachningen både återhämtande och utvecklande övningar, med hänsyn tagen till varje individs träningsnivå och livssituation. Vardagsmotionens betydelse kan inte betonas nog, eftersom den utgör grunden även för en mer utvecklande träning. Effektiv träning bygger på målinriktade grundrörelser och tillräckligt antal repetitioner. Progressiva och mångsidiga övningar gör träningen givande och säkerställer framsteg.

Mina klienter består av personer i olika åldrar och varierande kondition, inklusive personer som vill gå ner i vikt, nybörjare, personer som vill forma sin kropp och uthållighetsidrottare. Med ökad erfarenhet tar jag allt mer hänsyn till sambandet mellan kropp och sinne samt vardagens påfrestningar. Under coachningen går vi igenom hälsosam kost, vardagsmotion, träningspass för styrka och uthållighet samt vikten av tillräcklig återhämtning.

Tveka inte att ta kontakt, eftersom jag verkligen vill hjälpa dig att komma igång säkert, göra livslånga förändringar och stärka din styrka på ett klokt sätt. Idag är en bra dag att göra val som stödjer ditt välbefinnande!​​​​​​​


​​​​​​​tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi

Personal Trainer, Trainer4You
Ravintovalmentaja, Trainer4You
Liikunnanohjauksen perustutkinto, Kuortaneen urheiluopisto

Obs! Coachningspråket är finska.


Tack!


LYKKE SMÅGRUPPSCOACHNING

LYKKE – smågruppscoachning utförs i små grupper på 4–12 personer. Träning i en liten grupp är roligt och effektivt. I gemensamma träningar leder coachens stöd och lagandan till bättre resultat. LYKKE coachning i små grupper inkluderar fyra möten per månad. Mötets längd är 45-60 minuter.

Läs mer

LYKKE INDIVIDUELL COACHNING

All LYKKE individuell coachning inkluderar ett individuellt, målinriktat träningsprogram och en träningskalender. LYKKE individuella coachningspass varar 45 minuter. Coachen hjälper dig att välja rätt typ av coachningspaket.

Läs mer


LYKKE COACHAR

LYKKE – coacharna är utbildade proffs som hjälper dig att uppnå dina mål, alltid med hänsyn till din startnivå. LYKKE – coachningen inleds alltid med en konsultation med coachen. bekanta dig med LYKKE coachar.

Läs mer