SYKE | Liikuntakeskus LYKKE

SYKE

SYKE-tunnit ovat mukaansatempaavia sekä vauhdikkaita hapenkuljetuselimistön kuntoa parantavia harjoituksia. SYKE-tunnin tunnistat sydän-symbolista.

HIITTI

Kovatehoinen kierto- tai patteriharjoitus oman kehon vastusta sekä lisäpainoja apuna käyttäen. Tunnilla treenaat omaan tahtiisi aikaa vastaan. Harjoitus parantaa lihaskuntoa sekä hapenottokykyä.

Lue lisää

TEHO

Tehokas, kokonaisvaltainen koko kehon treenitunti, joka lisää lihaskestävyyttä sekä parantaa hapenottokykyä. Alkulämmittelyn jälkeen treenataan suurimmat lihasryhmät kierto- tai patteriharjoitteluna omalla paikalla aikaa vastaan.

Lue lisää

ZUMBA

Hauska ja hikinen tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian. Latinalaiset ja kansainväliset rytmit tempaavat mukaansa ja tunnilla tärkeintä onkin hyvä fiilis ja hauskanpito. Sanallinen ohjaus on vähäisempää.

Lue lisää


LYKKE NAISILLE - VIDEOTUNTI

LYKKE videotunti on video-ohjattu ryhmäliikuntatunti, jonka voit itse käynnistää salin kosketusnäytöltä itsellesi sopivaan aikaan. Videotunteja voit käyttää Videostudiossa oman aikataulusi mukaisesti. Videotuntivalikoimasta löydät sekä LYKKEn, että seinäjokelaisen Unelmasalin tunteja.

Lue lisää


VOIMA

VOIMA-tunnit koostuvat erilaisista lihaskestävyyttä lisäävistä lihaskuntoharjoituksista. Voima-tunnin tunnistat käsipaino-symbolista.

Lue lisää


FIILIS

FIILIS-tunneilla pääosassa on hauskanpito, hiki ja hyvä tunnelma. FIILIS-tunnin tunnistat lenkkari-symbolista.

Lue lisää


PALAUDU

PALAUDU-tunnit ovat rauhallisempia, jokaisen harjoituskalenteriin kuuluvia tunteja. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä auttavat palautumaan. PALAUDU-tunnin tunnistat kukka-symbolista.

Lue lisää