AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen ajankohtaisimpia uutisia.

KAAPPIEN LUKITUS

Lukitsethan pukukaappisi aina näin:

1. Sulje ovi ja tarkista, että salpa jää vielä auki. (Älä käännä lukkoa vielä kiinni).
2. Näppäile oma nelinumeroinen koodi ja odota, että kaksi vihreää valoa vilkahtaa.
3. Näppäile sama koodi uudelleen ja odota, että neljä vihreää valoa vilkahtaa. Lukosta kuuluu myös pieni ääni lukituksen merkiksi.
4. Käännä lukko kiinni.

Näppäile aina ensimmäisenä koodi ja sulje lukko vasta sen jälkeen. Jos koodia näppäillessä lukossa vilkkuu punainen valo, aloita alusta ja sulje lukko vasta, kun saat oikean määrän vihreitä valoja näkyviin.

Lukon avaus: Näppäile oma koodisi lukkoon yhden kerran.


RYHMÄLIIKUNTA

Kesän ryhmäliikunta-aikataulu on käynnissä. Juhannuksena pe-su on live-ryhmäliikunta tauolla, mutta muuten jumpat rullaavat koko kesän. Lomat aiheuttavat pieniä muutoksia, joten tarkistathan tunnit tarkkaan mobiilisovelluksesta.

RYHMÄLIIKUNTAHAASTE

Testaa vähintään 10 lajia ja osallistu arvontaan. Pääpalkintona hotelliyöpyminen.

Ryhmäliikuntahaasteen passin saat asiakaspalvelusta tai ryhmäliikuntaohjaajalta. Kerää vähintään 10 merkintää. Yhdestä ryhmäliikuntalajista saat yhden merkinnän. Merkitse passiin itse päivämäärä, jolloin osallistut tunnille ja pyydä ohjaajalta kuittaus. Palauta passi keskuksen palautelaatikkoon viimeistään 6.8.2023 ja osallistut kilpailuun.

Palkinnot arvotaan kaikkien vähintään kymmenen merkintää keränneiden kesken.


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


PUISTOJUMPPA

PUISTOJUMPPA on tehokas, kokonaisvaltainen koko kehon treenitunti, joka lisää lihaskestävyyttä sekä parantaa hapenottokykyä. Alkulämmittelyn jälkeen treenataan suurimmat lihasryhmät patteriharjoitteluna omalla paikalla aikaa vastaan. Tunnin lopussa kehoa huoltava osuus. Ota mukaan oma matto sekä juomapullo. Tunti järjestetään yhteistyössä Liikuntakeskus LYKKEn kanssa.

Lue lisää


RELAX JA INFRAPUNASAUNAT

Sauna on lämmin 29.5.2023 alkaen:

Ma: 11.45 - 12.45 ja 18 - 20.30
Ti: 19 - 20.30
Ke: 12 - 13 ja 18 - 20
To: 18 - 20.30
Pe: 12 - 13
La: 11 - 12
Su: 18 - 19


RELAX JA INFRAPUNASAUNAT

LYKKE naisille - keskuksesta löydät rauhallisen Relax-huoneen, jossa voit rentoutua hierovissa tuoleissa. Infrapunasaunoja keskuksessamme on kaksi.

Lue lisää


LYKKE LAPSILLE

Lastenhoitoajat tauolla touko - elokuussa.
​​​​​​​LASTEN JUMPPA tavalliseen tapaan kesällä.


LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja ryhmäliikunta-aikataulussa on useampi aika viikossa, kun Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen alkavat kurssit ja pienryhmävalmennukset. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää


FIRSTBEAT LIFE - HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat Life™ on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Firstbeat Lifen avulla pystyt tunnistamaan tekijöitä, jotka aiheuttavat arjessa stressiä ja kuormitusta. Saat selville palaudutko riittävästi. Pystyt seuraamaan onko päivissä tarpeeksi fyysistä aktiivisuutta ja opit liikkumaan sopivalla tasolla omaan kuntotasoon nähden. Firstbeat Life auttaa myös kohti parempaa unta; ymmärrät paremmin uneen vaikuttavia tekijöitä ja opit miten voit parantaa palautumista unen aikana​​​​​​​


Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Life ™ palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Firstbeat Life on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen terveys-ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja palautumista.

Lue lisää


LYKKETTÄREN OMA SIVU

Tiesithän, että verkkosivuiltamme sekä applikaation Tänään-osiosta pääset lykkettären omille sivuille? Lykkettären sivuilta löydät mukavan määrän vaihtelevaa sisältöä; videotunteja kotitreeneihin, inspiraatiosisältöä sekä hyödyllistä tietoa.

Jokaiselle lykketärelle kuuluu oman liikkujatyypin mukainen kuntosaliohjelma. Saat sen sähköpostiisi täyttämällä Minkälainen liikkuja sinä olet? -kyselyn lykkettären sivuilla.


KIRJAUDU LYKKETTÄREN OMILLE SIVUILLE

Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu lykkettärille. Sivuilta löydät LYKKE MUKANA palvelut sekä treeni- ja ravintovinkkejä. Kirjaudu sisään tunnuksilla, jotka on linkitetty LYKKE naisille - asiakkuuteesi.

Lue lisää


LYKKE NAISILLE KUNTOSALI

LYKKE naisille-keskuksesta löydät nyt kaksi erilaista kuukausiasiakkuustyyppiä:

LYKKE naisille kuntosali + ryhmäliikunta 60€/kk
LYKKE naisille kuntosali 50€/kk

Molempiin asiakkuuksiin sisältyy Neurosonic-etu, lastenhoitohuone sekä LYKKE videotunnit.