AJANKOHTAISTA | Liikuntakeskus LYKKE

AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen ajankohtaisimpia uutisia.

LYKKE naisille kaipaa arvosteluasi Googlessa. Jättäisitkö sellaisen meille alla olevasta linkistä.

Jätä arvostelu tästä


Kiitos <3


TERVEYS QIGONG extratunti sunnuntaina 21.4. klo 11-12

Terveys Qigong on hidas ja pehmeä, monipuolinen ja samalla tehokas kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se tukee sisäelinten terveyttä ja liikkuvuutta, avaa hengitystä sekä tukee sisäistä rauhaa.

Kevään erityinen teema on maksa/sappi/puu-elementtiä tukeva treeni: rasvojensulatus, verenkierto, viha, kiukku, kireys, katkeruus, päätöksien teon sujuvuus.

Tunnin päätteeksi tehdään qigongin avulla parasympaattista hermostoa aktivoivia, palauttavia harjoitteita, hiukan itseakupainantaa sekä rentoutus.

Tunnin ohjaa Silja Kuitu.

Ilmoittautuminen tavalliseen tapaan mobiilisovelluksen Jumpat-osiossa. Ilmoittautuminen avautuu 24h ennen tunnin alkua.


INBODY 770 - KEHONKOOSTUMUSMITTAUS 6.5.2024

InBody-mittauksen avulla selvität kehosi ja kehityksesi tilaa InBodyn avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista. InBody-mittaukset perustuvat bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehosi läpi. Alle minuutin kestävässä mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin selkeälle raporttilomakkeelle. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, edullisuus, luotettavuus ja helppous.

Lue lisää


LYKKE LAPSILLE

Muistathan myös, että lapsen paikka on leikkihuoneessa vanhemman salitreenin aikana. On kiellettyä päästää lapsia leikkimään kuntosalille, Jumppastudioon tai esim. Relax-huoneeseen. Videostudio on käytettävissä myös lapsen kanssa. Muutoin lapset leikkivät ainoastaan leikkihuoneessa. Kiitos!


LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi milloin tahansa. Lasten jumppa on lapsen oma liikuntahetki ja sisältyy vanhemman LYKKE naisille kuntosali + ryhmäliikunta-asiakkuuteen.

Lue lisää


LASKUTUS

Maksathan meiltä saamasi laskut aina oikealla viitenumerolla. Jokaisessa laskussa on oma viitenumero, joka tulee olla oikein, jotta maksu kohdistuu oikealle laskulle. Jos käytössäsi on e-lasku, tulee laskun tiedot automaattisesti oikein laskulle.

Mikäli lasku maksetaan väärillä tiedoilla, voi vaarana olla, että maksu ei kohdistu oikealle laskulle ja saat laskusta maksumuistutuksen. Amili by Visma huolehtii LYKKEllä sekä maksumuistutuksien lähetyksistä asiakkaille, että perintäpalveluista.

Huomioithan, että on asiakkaan vastuulla maksaa muistutus- ja myöhästymiskulut, mikäli lasku on maksettu väärillä tiedoilla tai liian myöhään.


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


KAAPPIEN LUKITUS

Lukitsethan pukukaappisi aina näin:

1. Sulje ovi ja tarkista, että salpa jää vielä auki. (Älä käännä lukkoa vielä kiinni).
2. Näppäile oma nelinumeroinen koodi ja odota, että kaksi vihreää valoa vilkahtaa.
3. Näppäile sama koodi uudelleen ja odota, että neljä vihreää valoa vilkahtaa. Lukosta kuuluu myös pieni ääni lukituksen merkiksi.
4. Käännä lukko kiinni.

Näppäile aina ensimmäisenä koodi ja sulje lukko vasta sen jälkeen. Jos koodia näppäillessä lukossa vilkkuu punainen valo, aloita alusta ja sulje lukko vasta, kun saat oikean määrän vihreitä valoja näkyviin.

Lukon avaus: Näppäile oma koodisi lukkoon yhden kerran.