AJANKOHTAISTA | Liikuntakeskus LYKKE

AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen ajankohtaisimpia uutisia.

LYKKE LAPSILLE

Muistathan myös, että lapsen paikka on leikkihuoneessa vanhemman salitreenin aikana. On kiellettyä päästää lapsia leikkimään kuntosalille, Jumppastudioon tai esim. Relax-huoneeseen. Videostudio on käytettävissä myös lapsen kanssa. Muutoin lapset leikkivät ainoastaan leikkihuoneessa. Kiitos!


LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi milloin tahansa. Lasten jumppa on lapsen oma liikuntahetki ja sisältyy vanhemman LYKKE naisille kuntosali + ryhmäliikunta-asiakkuuteen.

Lue lisää


LASKUTUS

Maksathan meiltä saamasi laskut aina oikealla viitenumerolla. Jokaisessa laskussa on oma viitenumero, joka tulee olla oikein, jotta maksu kohdistuu oikealle laskulle. Jos käytössäsi on e-lasku, tulee laskun tiedot automaattisesti oikein laskulle.

Mikäli lasku maksetaan väärillä tiedoilla, voi vaarana olla, että maksu ei kohdistu oikealle laskulle ja saat laskusta maksumuistutuksen. Amili by Visma huolehtii LYKKEllä sekä maksumuistutuksien lähetyksistä asiakkaille, että perintäpalveluista.

Huomioithan, että on asiakkaan vastuulla maksaa muistutus- ja myöhästymiskulut, mikäli lasku on maksettu väärillä tiedoilla tai liian myöhään.


RYHMÄLIIKUNTA

Tiistain TANSSI-KIINTEYTYS-tunti on TANSSI 45 koko helmikuun sekä maaliskuun ensimmäisen viikon ajan. Tunnin ohjaa Jessica <3

BARRE jatkaa keskiviikkoilloissa. Poikkeuksena keskiviikot 27.3., 3.4. ja 10.4., jolloin tuntia ei pidetä.

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto, jonka liikekieli pohjautuu klassiseen balettiin. Se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuo tuloksia nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, Barre on sinua varten. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Barrea meille pitää Hanna Eklund. Ilmoittautuminen tavalliseen tapaan applikaatiossa.

Tervetuloa tunnille!


RYHMÄLIIKUNNAN SUUNNITELMA

Tältä sivulta löydät tulevan ryhmäliikunnan suunnitelman. Ilmoittaudu mukaan tunneille Liikuntakeskus LYKKE - mobiilisovelluksessa. Sovelluksesta löydät myös ohjaajat sekä tuntien mahdolliset muutokset.

Lue lisää


MOLEMPIEN LYKKE-KESKUSTEN YHTEISKÄYTTÖ

Oletko kiinnostunut molempien LYKKE-keskusten yhteiskäytöstä? Tällä sivulla voit täyttää yhteystietosi ja lähettää lomakkeen meille. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja pääset käyttämään molempia LYKKE-keskuksia.

Lue lisää


KAAPPIEN LUKITUS

Lukitsethan pukukaappisi aina näin:

1. Sulje ovi ja tarkista, että salpa jää vielä auki. (Älä käännä lukkoa vielä kiinni).
2. Näppäile oma nelinumeroinen koodi ja odota, että kaksi vihreää valoa vilkahtaa.
3. Näppäile sama koodi uudelleen ja odota, että neljä vihreää valoa vilkahtaa. Lukosta kuuluu myös pieni ääni lukituksen merkiksi.
4. Käännä lukko kiinni.

Näppäile aina ensimmäisenä koodi ja sulje lukko vasta sen jälkeen. Jos koodia näppäillessä lukossa vilkkuu punainen valo, aloita alusta ja sulje lukko vasta, kun saat oikean määrän vihreitä valoja näkyviin.

Lukon avaus: Näppäile oma koodisi lukkoon yhden kerran.