NEUROSONIC | Liikuntakeskus LYKKE

NEUROSONIC

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Värähtely ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.


Palautuminen nopeutuu

Stressi lievittyy

Nukahtaminen helpottuu

Unen laatu paranee

****

LYKKE naisille-kuukausiasiakkuudella saat toistaiseksi käyttää Neurosonicia rajattomasti. Neurosonic-varaus tehdään keskuksella. Neurosonic-huoneen ulkopuolelta löydät kalenterin, johon merkitset itse varaamasi ajan sekä ohjelman pituuden. Muistathan päällekkäisten varausten välttämiseksi tarkistaa edellisen varauksen pituuden huolellisesti.

Neurosonic-huoneen oven lukko tulee pitää auki. Ovesta löydät varattu/vapaa-kyltin. Muistathan kääntää kyltin "varattu"-asentoon, kun käynnistät Neurosonic-ohjelman ja palauttaa sen "vapaa"-asentoon, kun poistut huoneesta.

Neurosonic-huoneesta löydät ohjeet, joiden mukaan toimia. Käsittelethän laitteita erittäin huolellisesti ja palautathan ne paikoilleen käytön jälkeen. Jätäthän myös painopeiton paikoilleen siististi käärittynä. Tulethan ensimmäisen kerran Neurosoniciin asiakaspalvelun aukioloaikana, jotta voimme opastaa laitteiden käytössä.


HUOM! Voit myös ostaa yksittäisiä Neurosonic-kertoja, vaikka et olisi LYKKE naisille-asiakas. Voit myös tiedustella vapaata aikaa s-postilla (vaasa@lykkenaisille.fi).

Tervetuloa!Neurosonic - palvelu sisältää valmiita 10-40 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ota tehonokoset kiireisen arjen keskellä tai valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen. Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

​​​​​​​HUOM! Ethän säädä värinää ensimmäisillä käyttökerroilla yli tason 30! Jos värinä tuntuu epämukavalta, päätä ohjelma.

Eroon uniongelmasta Neurosonicin avulla

Eliina Puijola kärsi kovasta stressistä ja unettomuudesta. Muutamassa viikossa Neurosonic kohensi yleisvoinnin ja paransi yöunien laatua huomattavasti. LYKKE naisille-kuukausiasiakkuuksiin kuuluu Neurosonicin rajaton käyttö. Neurosonic on käytössä koko aukioloaikojen puitteissa kl 4-24.

Lue lisää


RENTOUTUS

 • 10min
  Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

 • 20min
  Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

 • 25min
  Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

 • 39min
  Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.​​​​​​​

PALAUTUMINEN

 • 36min
  Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan tai turvotuksiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää unen laatua.

 • 41min
  Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.​​​​​​​

AKTIVOINTI

 • 12min
  Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi.

 • 24min
  ​​​​​​​Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Älä käytä laitetta jos sinulla on:

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Välilevyn pullistuma akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet raskaana
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.


​​​​​​​Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle myöskään rentouttavissa ohjelmissa.