LYKKE naisille - KUNTOSALI | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE naisille - KUNTOSALI

LYKKE naisille - kuntosalilta löydät kattavasti laitteita ja välineistöä monipuolista harjoittelua varten. Kiillekujalla Kivihaassa voit treenata aerobisilla laitteilla, helppokäyttöisillä painopakkalaitteilla sekä vapailla painoilla. Käytössäsi on myös toiminnallinen harjoittelualue.


AEROBISET LAITTEET


​​​​​​​Aerobisella alueella voit tehdä lämmittelyn ennen lihaskuntoharjoittelun aloittamista tai myös halutessasi pidemmän kestävyyskuntoa kehittävän harjoituksen.


Technogym juoksumatot 2kpl

Technogym crosstrainerit 3kpl

Technogym + BodyBike kuntopyörät 3kpl

Concept2 sisäsoutulaitteet 2kpl

PAINOPAKKALAITTEET


​​​​​​​LYKKE naisille - kuntosalilta löydät monipuolisen kattauksen helppokäyttöisiä painopakkalaitteita.


Jalkaprässi

Polvenojennus ja -koukistus

Reiden lähentäjä ja loitontaja

Vatsarutistus

Ylätalja

Ristikkäistalja

Rintaprässi

Selkälaite

BootyBuilder

Smith-kyykkyteline

TOIMINNALLINEN HARJOITTELUALUE


​​​​​​​Toiminnallisen harjoittelun alue on suunniteltu palvelemaan monen tasoisia harjoittelijoita. Toiminnalliselta alueelta löydät kaiken tarvittavan välineistön myös painonnostoon ja intensiiviseen harjoitteluun.

Toiminnallisen alueen välineistön toimittaa pääasiassa ELEIKO.


Levytangot ja -painot

Käsipainot

Voimistelurenkaat

Hyppyboksit

Säädettävät penkit

Kyykkytelineet

Landminet

Vastuskuminauhat

Wall ballit

Kahvakuulat


LYKKE naisille - VALMENNUSKERTA

LYKKE naisille -VALMENNUSKERTA on puolen tunnin treenimaistiainen LYKKE valmentajan kanssa, jonka teeman valitset itse. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostissa aikaehdotukset sekä lyhyen taustatietolomakkeen, jonka vastausten perusteella valmennuskerran treenisisältö suunnitellaan.

Lue lisää


LYKKE naisille - VALMENNUS

LYKKE naisille – valmennus räätälöidään yksilölliset tarpeet huomioiden. LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Apuna käytetään esitietolomaketta sekä halutessasi tavoitteiden mukaan rakennettuja alkutestejä ja mittauksia.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen alkavat kurssit ja pienryhmävalmennukset. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää