LYKKE naisille - KUNTOSALI

LYKKE naisille - kuntosalilta löydät kattavasti laitteita ja välineistöä monipuolista harjoittelua varten. Kiillekujalla Kivihaassa voit treenata aerobisilla laitteilla, helppokäyttöisillä painopakkalaitteilla sekä vapailla painoilla. Käytössäsi on myös toiminnallinen harjoittelualue.


AEROBISET LAITTEET


​​​​​​​Aerobisella alueella voit tehdä lämmittelyn ennen lihaskuntoharjoittelun aloittamista tai myös halutessasi pidemmän kestävyyskuntoa kehittävän harjoituksen.


Technogym juoksumatot 2kpl

Technogym crosstrainerit 3kpl

Technogym + BodyBike kuntopyörät 3kpl

Concept2 sisäsoutulaitteet 2kpl

PAINOPAKKALAITTEET


​​​​​​​LYKKE naisille - kuntosalilta löydät monipuolisen kattauksen helppokäyttöisiä painopakkalaitteita.


Jalkaprässi

Polvenojennus ja -koukistus

Reiden lähentäjä ja loitontaja

Vatsarutistus

Ylätalja

Ristikkäistalja

Rintaprässi

Selkälaite

BootyBuilder

Smith-kyykkyteline

TOIMINNALLINEN HARJOITTELUALUE


​​​​​​​Toiminnallisen harjoittelun alue on suunniteltu palvelemaan monen tasoisia harjoittelijoita. Toiminnalliselta alueelta löydät kaiken tarvittavan välineistön myös painonnostoon ja intensiiviseen harjoitteluun.

Toiminnallisen alueen välineistön toimittaa pääasiassa ELEIKO.


Levytangot ja -painot

Käsipainot

Voimistelurenkaat

Hyppyboksit

Säädettävät penkit

Kyykkytelineet

Landminet

Vastuskuminauhat

Wall ballit

Kahvakuulat


LYKKE naisille LAITEOPASTUS

Kaipaatko opastusta kuntosalin peruslaitteiden käytössä? LYKKE Laiteopastuksessa käydään läpi kuntosalin laitteita ja niiden toimintoja. Laiteopastuksen kesto n. 30 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE naisille - VALMENNUSKERTA

LYKKE naisille -VALMENNUSKERTA on puolen tunnin treenimaistiainen LYKKE valmentajan kanssa, jonka teeman valitset itse. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostissa aikaehdotukset sekä lyhyen taustatietolomakkeen, jonka vastausten perusteella valmennuskerran treenisisältö suunnitellaan.

Lue lisää


LYKKE naisille - VALMENNUS

LYKKE naisille – valmennus räätälöidään yksilölliset tarpeet huomioiden. LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Apuna käytetään esitietolomaketta sekä halutessasi tavoitteiden mukaan rakennettuja alkutestejä ja mittauksia.

Lue lisää


ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen alkavat kurssit ja pienryhmävalmennukset. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää