LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja ryhmäliikunta-aikataulussa on useampi aika viikossa, kun Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi.

LEIKKIHUONE

LYKKE lapsille - leikkihuone on lapsen käytössä huoltajan kuntosaliharjoittelun ajan joka päivä klo 8 - 20. Leikkihuoneeseen voit tuoda lapsen, joka pärjää jo hetken itsekseen. Leikkihuone sijaitsee kuntosalin ja asiakaspalvelutiskin läheisyydessä. Lapsi leikkii leikkihuoneessa huoltajan vastuulla. Leikkihuoneessa ei ole lastenhoitoa.

Paikka leikkihuoneeseen varataan LYKKE naisille - verkkokaupassa. Lasten leikkihuoneen varausaika on yksi tunti ja varaukset alkavat aina tasatunnein. Lastenhuoneeseen mahtuu viisi varausta yhtäaikaisesti.​​​​​​​

HUOM! Ethän tuo leikkihuoneeseen sairasta lasta.

Varaa aika leikkihuoneeseen tästä.


Leikkihuoneeseen tulossa taas tammikuulle aikoja, jolloin henkilökuntaa on paikalla. LYKKE LAPSILLE valikoimaan tulossa myös LASTEN JUMPPA tammikulle 2023.
​​​​​​​

LASTEN JUMPPA

Lasten jumppa on 3-6-vuotiaan lapsen liikuntatuokio. Lasten jumpassa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa ohjaajan johdolla. Mukaan lapsi voi ottaa juomapullon. Sisäkenkiä ei tunnilla tarvita. Muistathan ohjeistaa lapsen käymään wc:ssä ennen tunnin alkua. Huom! Ethän tuo sairasta lasta jumppaan.


VIDEOTUNTI VANHEMPI-LAPSI

Video-ohjattu aikuisen treenitunti, johon voit ottaa 0-6-vuotiaan lapsen mukaan. Tunnilla on käytettävissä Videostudion kosketusnäytön tuntivalikoima. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Paikka videotunnille varataan LYKKE naisille - mobiilisovelluksessa.