LYKKE LAPSILLE | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi milloin tahansa. Lasten jumppa on lapsen oma liikuntahetki ja sisältyy vanhemman LYKKE naisille kuntosali + ryhmäliikunta-asiakkuuteen.

LEIKKIHUONE

LYKKE lapsille - leikkihuone on lapsen käytössä huoltajan kuntosaliharjoittelun ajan joka päivä klo 8 - 20. Leikkihuoneeseen voit tuoda lapsen, joka pärjää jo hetken itsekseen. Leikkihuone sijaitsee kuntosalin ja asiakaspalvelutiskin läheisyydessä. Lapsi leikkii leikkihuoneessa huoltajan vastuulla. Kun leikkihuoneessa ei ole lastenhoitajaa paikalla, ei aikaa huoneeseen tarvitse varata.

Henkilökunnan ollessa paikalla leikkihuoneessa, varataan lapselle huoneeseen paikka Liikuntakeskus LYKKE-sovelluksessa. (Muut tapahtumat LYKKE naisille) Lastenhuoneeseen mahtuu neljä varausta yhtäaikaisesti.​​​​​​​ Lastenhuoneen hoitoajat löydät mobiilisovelluksestamme. HUOM! Ethän tuo leikkihuoneeseen sairasta lasta.

Leikkihuoneen käyttö sisältyy kaikkiin LYKKE naisille-kuukausiasiakkuuksiin.


LASTEN JUMPPA

Lasten jumppa on 3-7-vuotiaan lapsen liikuntatuokio. Lasten jumpassa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa ohjaajan johdolla. Mukaan lapsi voi ottaa juomapullon. Sisäkenkiä ei tunnilla tarvita. Muistathan ohjeistaa lapsen käymään wc:ssä ennen tunnin alkua. Huom! Ethän tuo sairasta lasta jumppaan.​​​​​​​

LASTEN JUMPPA sisältyy LYKKE naisille kuntosali+ryhmäliikunta - asiakkuuteen.


VIDEOTUNTI LAPSEN KANSSA

Voit milloin tahansa ottaa lapsen mukaan Videostudioon oman treenin ajaksi. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Huomioithan, että jos Videostudio on varattu, saatat joutua odottamaan hetken aikaa.

Videotuntien käyttö sisältyy kaikkiin LYKKE naisille-kuukausiasiakkuuksiin.