LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja ryhmäliikunta-aikataulussa on useampi aika viikossa, kun Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi.

LEIKKIHUONE

LYKKE lapsille - leikkihuone on lapsen käytössä huoltajan kuntosaliharjoittelun ajan joka päivä klo 8 - 20. Leikkihuoneeseen voit tuoda lapsen, joka pärjää jo hetken itsekseen. Leikkihuone sijaitsee kuntosalin ja asiakaspalvelutiskin läheisyydessä. Lapsi leikkii leikkihuoneessa huoltajan vastuulla. Kun leikkihuoneessa ei ole lastenhoitajaa paikalla, ei aikaa huoneeseen tarvitse varata.

Henkilökunnan ollessa paikalla leikkihuoneessa, varataan lapselle huoneeseen paikka Liikuntakeskus LYKKE-sovelluksessa. Lastenhuoneeseen mahtuu neljä varausta yhtäaikaisesti.​​​​​​​ Lastenhuoneen hoitoajat löydät mobiilisovelluksestamme.

HUOM! Ethän tuo leikkihuoneeseen sairasta lasta.


LASTEN JUMPPA

Lasten jumppa on 3-7-vuotiaan lapsen liikuntatuokio. Lasten jumpassa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa ohjaajan johdolla. Mukaan lapsi voi ottaa juomapullon. Sisäkenkiä ei tunnilla tarvita. Muistathan ohjeistaa lapsen käymään wc:ssä ennen tunnin alkua. Huom! Ethän tuo sairasta lasta jumppaan.​​​​​​​


VIDEOTUNTI VANHEMPI-LAPSI

Video-ohjattu aikuisen treenitunti, johon voit ottaa 0-6-vuotiaan lapsen mukaan. Tunnilla on käytettävissä Videostudion kosketusnäytön tuntivalikoima. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Paikka videotunnille varataan LYKKE naisille - mobiilisovelluksessa.