LYKKE LAPSILLE

LYKKE naisille - keskukseen pääset treenaamaan myös silloin, kun hoitajaa ei lapsille järjesty. Keskuksesta löytyy leikkihuone ja ryhmäliikunta-aikataulussa on useampi aika viikossa, kun Videostudioon on mahdollista ottaa lapsi mukaan oman treenin ajaksi. Tammikuun 2023 uutuutena järjestämme liikuntatuokioita myös lapsille.

LEIKKIHUONE

LYKKE lapsille - leikkihuone on lapsen käytössä huoltajan kuntosaliharjoittelun ajan joka päivä klo 8 - 20. Leikkihuoneeseen voit tuoda lapsen, joka pärjää jo hetken itsekseen. Leikkihuone sijaitsee kuntosalin ja asiakaspalvelutiskin läheisyydessä. Lapsi leikkii leikkihuoneessa huoltajan vastuulla. Kun leikkihuoneessa ei ole lastenhoitajaa paikalla, ei aikaa huoneeseen tarvitse varata.


Henkilökunta paikalla lastenhuoneessa:
Maanantaisin REISI-PAKARA-VATSA 45-tunnin ajan klo 17.30 - 18.15. Huom! Ei pääsiäisenä.
​​​​​​​

Henkilökunnan ollessa paikalla leikkihuoneessa, varataan lapselle huoneeseen paikka Liikuntakeskus LYKKE-sovelluksessa. Lastenhuoneeseen mahtuu viisi varausta yhtäaikaisesti.​​​​​​​

HUOM! Ethän tuo leikkihuoneeseen sairasta lasta.


LASTEN JUMPPA

Lasten jumppa on 3-6-vuotiaan lapsen liikuntatuokio. Lasten jumpassa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa ohjaajan johdolla. Mukaan lapsi voi ottaa juomapullon. Sisäkenkiä ei tunnilla tarvita. Muistathan ohjeistaa lapsen käymään wc:ssä ennen tunnin alkua. Huom! Ethän tuo sairasta lasta jumppaan.

LASTEN JUMPPA tiistaisin (5-6-vuotiaat) ja torstaisin (3-4-vuotiaat). Ilmoittaudu mukaan mobiilisovelluksen Jumpat-sivulla.

Huom. ei tuntia tiistaina 21.2.2023


VIDEOTUNTI VANHEMPI-LAPSI

Video-ohjattu aikuisen treenitunti, johon voit ottaa 0-6-vuotiaan lapsen mukaan. Tunnilla on käytettävissä Videostudion kosketusnäytön tuntivalikoima. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Paikka videotunnille varataan LYKKE naisille - mobiilisovelluksessa.