LYKKE NAISILLE - HINNASTO | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE NAISILLE - HINNASTO


Meillä voit maksaa myös liikuntarahalla:

​​​​​​​Epassi
Smartum
Edenred
Tyky-setelit

Liikuntaraha on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää ainoastaan omiin kuukausi- tai valmennusmaksuihin.

*emme myönnä opiskelija- tai eläkeläisetuaLYKKE naisille-kuukausiasiakkuudella saat toistaiseksi käyttää Neurosonicia rajattomasti. Neurosonic-varaus tehdään keskuksella. Neurosonic-huoneen ulkopuolelta löydät kalenterin, johon merkitset itse varaamasi ajan sekä ohjelman pituuden. Muistathan päällekkäisten varausten välttämiseksi tarkistaa edellisen varauksen pituuden huolellisesti.

Neurosonic-huoneen oven lukko tulee pitää auki. Ovesta löydät varattu/vapaa-kyltin. Muistathan kääntää kyltin "varattu"-asentoon, kun käynnistät Neurosonic-ohjelman ja palauttaa sen "vapaa"-asentoon, kun poistut huoneesta.

Neurosonic-huoneesta löydät ohjeet, joiden mukaan toimia. Käsittelethän laitteita erittäin huolellisesti ja palautathan ne paikoilleen käytön jälkeen. Jätäthän myös painopeiton paikoilleen siististi käärittynä. Tulethan ensimmäisen kerran Neurosoniciin asiakaspalvelun aukioloaikana, jotta voimme opastaa laitteiden käytössä.

HUOM! Voit myös ostaa yksittäisiä Neurosonic-kertoja, vaikka et olisi LYKKE naisille-asiakas. Voit myös tiedustella vapaata aikaa s-postilla (vaasa@lykkenaisille.fi).

Tervetuloa!