FIILIS

FIILIS-tunneilla pääosassa on hauskanpito, hiki ja hyvä tunnelma. FIILIS-tunnin tunnistat lenkkari-symbolista.BUTI-JOOGA

Buti®️ on dynaaminen ja aivan uudenlainen joogaharjoitus täynnä riemukasta energiaa, tanssia ja lihaskuntopyrähdyksiä! Buti®️ on koko kehon treeni, istumatyöläisen unelmatunti, sillä lajille tyypillinen liikekieli lämmittää, venyttää ja vapauttaa kehoa sekä samalla vetristää erityisesti alaselkää ja lisää liikkuvuutta koko kehossa. Tunti sisältää myös loppujäähdyttelyn ja -rentoutuksen.

Lue lisää

SH'BAM

LesMills-konseptin tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian. Kansainväliset rytmit tempaavat mukaansa ja tunnilla tärkeintä onkin hyvä fiilis ja hauskanpito.

Lue lisää

TANSSI

Hauska ja hikinen tanssitunti, jossa jokainen kappale sisältää oman koreografian.
​​​​​​​

Lue lisää


VOIMA

VOIMA-tunnit koostuvat erilaisista lihaskestävyyttä lisäävistä lihaskuntoharjoituksista. Voima-tunnin tunnistat käsipaino-symbolista.

Lue lisää


SYKE

SYKE-tunnit ovat mukaansatempaavia sekä vauhdikkaita hapenkuljetuselimistön kuntoa parantavia harjoituksia. SYKE-tunnin tunnistat sydän-symbolista.

Lue lisää


PALAUDU

PALAUDU-tunnit ovat rauhallisempia, jokaisen harjoituskalenteriin kuuluvia tunteja. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä auttavat palautumaan. PALAUDU-tunnin tunnistat kukka-symbolista.

Lue lisää


LYKKE NAISILLE - VIDEOTUNTI

LYKKE videotunti on video-ohjattu ryhmäliikuntatunti, jonka voit itse käynnistää salin kosketusnäytöltä itsellesi sopivaan aikaan. Videotunteja voit käyttää Videostudiossa oman aikataulusi mukaisesti. Videotuntivalikoimasta löydät sekä LYKKEn, että seinäjokelaisen Unelmasalin tunteja.

Lue lisää