Pienryhmävalmennus PYSYVÄ MUUTOS | Liikuntakeskus LYKKE

PYSYVÄ MUUTOS

Kaipaatko kestävää muutosta? Haluatko pysyvästi hyvät elämäntavat? PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmävalmennus sopii jokaiselle, joka kaipaa liikuntaan säännöllisyyttä ja fiksua tekemistä. PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmävalmennuksessa harjoittelemme perusliikkeitä, joita voi tehdä lähes missä ja milloin vain. Kurssin aikana pohdimme omia tavoitteitamme ja sitä, millaisin toimenpitein niihin pääsemme. Mietimme myös miten rakennamme elämää kestäviä liikunta- ja ruokailurutiineja sekä sitä, kuinka voimme pitää hyviä tapoja yllä myös silloin kun se ei ole helppoa tai mukavaa. Kurssin valmennuskieli on suomi.

Liikuntaa voi harrastaa monella tavalla ja mikä tärkeintä; hymyä huulille aikaansaaden. PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmävalmennuksen aikana tutustumme erilaisiin harjoituksiin erilaisilla välineillä; nostamme sykettä, vahvistamme lihaksia ja parannamme liikkuvuutta sekä tasapainoa.

Valmennuksen aikana saat käyttöösi Sportyplanner-sovelluksen, josta löydät treeniohjelmasi. Sovelluksen avulla pystyt pitämään kirjaa tekemistäsi treeneistä ja viestimään valmentajan kanssa viikoittain.

PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmään sisältyy 12 viikoittaista tapaamista, joiden kesto on 60 minuuttia.

Pienryhmän koko max 8 hlöä.

- Pienryhmävalmennus alkaa 19.1.2023
- Kesto 12 viikkoa, 12 tapaamista
- Tapaamiset torstaisin klo 11.15 - 12.15
- Valmentaja Tiina Koskela
- Hinta 90€/kk (yht. 270€)

"Kun haluat päästä pitkälle, kulje yhdessä muiden kanssa."

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi erittäin pidettyyn PYSYVÄ MUUTOS - pienryhmään!

-Tiina

​​​​​​​​​​​​​​Kysy lisää:
tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi


"Sain enemmän kuin odotin. Tiinan selkeät neuvot, kannustus ja ryhmähenki erityisen hyvää"

"Monipuoliset tunnit, innostava ja osaava valmennus joka ottaa erilaiset liikerajoitteet huomioon"

"Hyvä ja kannustava ilmapiiri."


  • Maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa, ilmoittaudut pienryhmävalmennukseen.
  • Voit maksaa kurssin myös liikuntarahalla asiakaspalvelussa. Ilmoittaudu tällöin sähköpostilla tiina.koskela@liikuntakeskuslykke.fi


ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen alkavat kurssit ja pienryhmävalmennukset. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää


LYKKE PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (Äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää