LYKKE VALMENTAJAT | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE VALMENTAJAT

LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Tällä sivulla voit tutustua LYKKE-valmentajiin.

LYKKE VALMENTAJA KATJA WAHLSTEN

Liikunnan tulisi olla hauskaa ja itselle mielekästä puuhaa, josta tulisi enemmänkin elämäntapa kuin jokamaanantainen uuden elämän aloitus. Minulle valmennus on valmentajan ja valmennettavan välistä yhteistyötä, luottamusta ja avointa keskustelua yhdessä asettamiamme tavoitteita kohti. Tavoitteenani on luoda juuri sinulle parhaat mahdolliset edellytykset itsesi haastamiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA JENNI TÖRMÄ

Valmentajana olen määrätietoinen ja kannustava. Huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja huolehdin, että kaikki haastavat itseään sopivissa rajoissa ja saavat sitä mukaa onnistumisen kokemuksia. Suosin valmennuksessani vapaita painoja ja isoja liikkeitä, jolloin kehonhallinta ja voimat kehittyvät kokonaisvaltaisesti ja asiakas saa treeneistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA ELINA HAKALA

Mutku, sitku vai nytkö? Välillä vetkuttelemme päätösten suhteen turhankin kauan, kun samassa ajassa monet tavoitteet olisi jo saavutettu. Olisiko nyt sinun aikasi oppia uutta, kehittyä ja ylittää itsesi treenirintamalla? Valmentajana huomioni keskittyy kokonaisuuteen, josta hyvä fyysinen- ja psyykkinen kunto koostuvat.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kokonaisuus on valmennuksieni perusta. Liikunta, palautuminen, ravinto ja riittävä uni luovat pohjaa nousujohteiselle harjoittelulle. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA MINNA RINTALA

Valmennuksissani mennään aina terveys ja hyvinvointi edellä. Minulta et saa pikareittiä nopeisiin tuloksiin, vaan kestäviä ratkaisuja loppuelämän ajaksi. Vahvuusalueitani ovat lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen sekä kestävyysharjoittelu. Monipuolisuus on valttia.

Lue lisää

LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää


LYKKE naisille - YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE naisille - yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE naisille - yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää


LYKKE naisille - PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE naisille – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää