LYKKE valmentaja Anna Näreaho | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE VALMENTAJA ANNA NÄREAHO

Kokonaisuus on valmennuksieni perusta. Liikunta, palautuminen, ravinto ja riittävä uni luovat pohjaa nousujohteiselle harjoittelulle. Haluan opettaa asiakkaitani löytämään turvalliset ja tehokkaat liikkeet, jotka tukevat haluttuja tavoitteita.

Haluan, että mahdollisimman moni saisi kokea liikunnan tuoman hyvän olon. On tärkeää löytää sopiva tapa liikkua, koska silloin liikunnasta tulee helpommin osa arkea ja jokapäiväistä elämää. Kannustan asiakkaitani miettimään kokonaisuutta ja löytämään jokaiseen päivään aktiivisuutta, vaikka se olisi vain 15-20 minuuttia/ päivä. Pitkässä juoksussa näistä pienistä mikroliikuntahetkistä kertyy paljon terveysvaikutuksia.

Suosin valmennuksissani mielelläni liikkeitä, jotka kuormittavat useampaa lihasryhmää kerrallaan. Toiminnalliset harjoitukset aktivoivat koko kehoa, vahvistavat lihaksiamme ja parantavat tasapainoamme.

Vahvuusalueitani valmennuksessa ovat liikunta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen sekä toiminnallinen harjoittelu.

Haluan auttaa sinua löytämään liikunnan osaksi jokapäiväistä elämääsi. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti sinun tavoitteitasi!

anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi

​​​​​​​Personal Trainer Trainer4You
Äitiysliikuntavalmentaja
Painonnostoliitto 1 taso
Aikuisliikunnan ammattitutkinto


"Annan avustuksella luotan omaan kroppaani ja tunnistan jälleen mihin se pystyy ja miten sitä voi kehittää."

"Arvostan suuresti sitä ymmärrystä ja ammattitaitoa, jolla Anna suhtautui kehooni ja elämäntilanteeseeni valmennuksen aikana."

"Yhdessä treenaaminen oli tosi hauskaa."


Kiitos!


LYKKE naisille - PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE naisille – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE naisille - YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE naisille - yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE naisille - yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää