ÅTERHÄMTNING | Liikuntakeskus LYKKE

ÅTERHÄMTNING

ÅTERHÄMTNING-passen är lugnare pass som ingår i alla träningskalendrar. Övningarna ökar rörligheten och kroppskontrollen och hjälper till med återhämtningen. Återhämtnings-passet känns igen på blom-symbolen.

BODYBALANCE

Les Mills -konceptets pass som ökar balans, rörlighet och styrka. En lugn övning som kombinerar rörelser från Tai Chi, Yoga och Pilates.

Läs mer

KROPPSVÅRD (KEHONHUOLTO)

Ett återhämtande pass som innehåller aktiva rörlighetsrörelser och stretching. Övningen ökar rörligheten och förhindrar förslitningsskador. Passet erbjuder möjligheten att utföra alla rörelser i ens egen takt. Lämpar sig för alla och ingår i allas träningskalender.

Läs mer

LJUDBAD (Äänimaljarentoutus)

LJUDBAD är en avslappning där du kan lugna ner dig och få energi. Du är fri att använda vilken avslappnings stil som helst; blunda, vila eller även slumra till. Ljudet och vibrationen från klangskålarna lugnar kroppen och sinnet. Nog kommer du väl till salen lugnt och respekterar de andra som vilar med tystnad.

Läs mer

PILATES/BOLLPILATES

Ett lugnt pass som särskilt stärker bålstyrkan och djupt liggande muskler. Pilates ökar rörligheten och förbättrar hållningen och kroppskontrollen. Övningarna görs i takt med din egen andning, så att du kan lära dig att koncentrera dig, koppla av och utföra rörelserna medan du lyssnar på din egen kropp.

Läs mer

RYGG-NACKE-AXLAR (Selkä-Niska-Hartia)

Enkla rörelser för bättre hållning som passar alla. Timmen innehåller både stärkande och stretchande rörelser främst för ryggen, nacken och axlarna. Timmen innehåller inga stegserier.

Läs mer

STRETCHING (Venyttely)

Ett återhämtande pass som innehåller stretching. Övningen ökar rörligheten och förhindrar förslitningsskador. Lämpar sig för alla.

Läs mer

YOGA (JOOGA)

Ett milt och lugnt träningspass i Värmestudion som ökar rörligheten, kroppsskontrollen och styrka. Passet kombinerar olika typer av yoga, bestående av enkla andnings-, rörelse- och styrkeövningar, stretching och avslappning. Under passet lär man sig koncentration och avslappning.

Läs mer


LYKKE VIDEOPASS

LYKKE videopasset är ett videostyrt gruppövningspass som du själv kan starta från salens pekskärm vid en för dig passande tidpunkt. Du kan använda videopassen i Videostudion.

Läs mer


STYRKA

STYRKA-passen består av olika muskelträningsövningar som ökar muskeluthålligheten. STYRKA-passen känns igen på hantelsymbolen.

Läs mer


PULS

PULS-passen är medryckande med snabba övningar som förbättrar syretransportsystemet. PULS-passen känns igen på hjärtsymbolen.

Läs mer


FIILIS

FIILIS-passen är främst roliga, svettiga och bjuder på härlig stämning. FIILIS-passet känns igen på sneaker-symbolen.

Läs mer