MIKSI HANKKIA VALMENTAJA? | Liikuntakeskus LYKKE

MIKSI HANKKIA VALMENTAJA?

Valmentajan avulla saat turvallisen ja mielekkään alun liikuntaharrastukselle. Ammattitaitoinen valmentaja ottaa huomioon elämäntilanteen, liikuntataustat, tavoitteen sekä kehon kokonaiskuormituksen. Valmentajan suunnittelemassa harjoituskokonaisuudessa huomioidaan kehon vaatimukset sekä arjessa, että työssä. Kun palauttavat harjoitukset ja lepopäivät sisältyvät liikuntaohjelmaan, vältyt ylikuormitustiloilta ja rasitusvammoilta. Valmentajan tuella uskallat kokeilla haastaviakin liikkeitä ja usko itseen kasvaa.

Harjoittelun säännöllisyys ja monipuolisuus takaavat onnistumisen. Valmentajan avulla harjoittelu sekä ruokavalio on helpompaa saada säännölliseksi. Viikoittaiset yhteydenpidot tai tapaamiset edistävät harjoittelun jatkuvuutta ja erilaiset treeniärsykkeet kehittävät kuntoa. Valmentajan kanssa harjoittelu on hauskaa ja itsensä ylittäminen palkitsee joka kerta.

LYKKE-Valmentajan suunnittelema ruokavalio tukee hyvinvointia ja auttaa jaksamaan. Valmentajan laatimassa ruokavaliossa otetaan huomioon jatkuvuus ja tavoitteena on tarjota eväät, jotka on mahdollista pitää mukana läpi elämän. Terveellinen, monipuolinen ja värikäs ruoka lisää vastustuskykyä, pitää terveenä, palauttaa päivän kuormituksesta ja auttaa
kehittymään.


LYKKE VALMENTAJAT

LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Tällä sivulla voit tutustua LYKKE-valmentajiin.

Lue lisää