Yksilövalmennus RAVINTO | Liikuntakeskus LYKKE

RAVINTO

Onko ateriarytmi hukassa? Jojoileeko paino? Onko palautuminen tai kehittyminen hidastunut? RAVINTO-valmennuksesta saat avaimet terveellisempään, juuri sinulle sopivaan ruokavalioon.

Valmennus sisältää yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin.​​​​​​​ On tavoitteesi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, parempi jaksaminen arjessa tai suorituskyvyn parantaminen, on ravintovalmennus juuri sinua varten. Valmennuksen aikana käydään läpi myös liikuntatottumuksia sekä saat tavoitettasi tukevan harjoitusohjelman.​​​​​​​

  • 5 tapaamista
  • 200€/ kk (yht. 400€)
  • kesto 2 kk

LYKKE VALMENTAJA TIINA KOSKELA (äitiyslomalla)

Hyvinvointi, liikunnan ilo, tavoitetta tukeva ruokavalio sekä riittävä lepo ovat valmennusfilosofiani perusta. Autan asiakkaitani löytämään terveyttä tukevan tavan liikkua sekä syödä. Kun perusasiat ovat kunnossa, on liikunta mahdollista säilyttää mukana arjessa myös haastavissa elämäntilanteissa.

Lue lisää


LYKKE naisille - YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE naisille - yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE naisille - yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää