IHASTU ILMAJOOGAAN | Liikuntakeskus LYKKE

Ihastu ilmajoogaan

Ilmajooga on ihanaa. Siihen todellakin ihastuu kertaheitolla. Liikuntakeskus LYKKEn ilmajooga ei ole akrobatiatunti, vaan kehoa huoltava ja mieltä rauhoittava kokonaisvaltainen harjoitus, jossa jokainen voi tehdä liikkeitä oman kuntotasonsa mukaan.

Ilmajooga rentouttaa ja rauhoittaa. Kankaan avulla tehtävät liikkeet saavat rangan ja lihakset venymään aivan uudella tavalla. Jokainen LYKKEn ilmajoogatunti aloitetaan hengitysharjoituksilla ja päätetään rentoutukseen. Kaikki liikkeet voit tehdä halutessasi lattiaan tuettuna tai voit kokea onnistumisen iloa kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja asanoista ja riipunnoista.
​​​​​​​
Ilmajoogatunnit löydät LYKKEn tapahtumakalenterista. Yksityistunti kaveriporukalle tai yllätykseksi polttarisankarille onnistuu myös. Kysy lisää sähköpostilla -> vaasa@liikuntakeskuslykke.fi

Nähdään ilmajoogassa!


ILMAJOOGA

Yhdistelmä joogaa sekä kehonhallintaharjoituksia. Suurin osa liikkeistä tehdään isoa kangasta apuna käyttäen. Harjoitus rauhoittaa, lisää liikkuvuutta sekä kehittää kehonhallintaa. Tunnin alussa ja lopussa rentoutus. Tunnille pukeudutaan kyynär-ja polvitaipeet peittäviin puhtaisiin vaatteisiin.

Lue lisää