LYKKE naisille VALMENNUS | Liikuntakeskus LYKKE

LYKKE naisille - VALMENNUS

LYKKE naisille – valmennus räätälöidään yksilölliset tarpeet huomioiden. LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Apuna käytetään esitietolomaketta sekä halutessasi tavoitteiden mukaan rakennettuja alkutestejä ja mittauksia.

LYKKE naisille - YKSILÖVALMENNUS

Kaikki LYKKE naisille - yksilövalmennukset sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. LYKKE naisille - yksilövalmennuskerta kestää 45 minuuttia. Valmentaja auttaa oikeanlaisen valmennuspaketin valinnassa.

Lue lisää

LYKKE naisille - PIENRYHMÄVALMENNUS

LYKKE naisille – pienryhmävalmennus toteutetaan 4-12 henkilön pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Yhteisissä treeneissä valmentajan tuki ja ryhmän yhteishenki tsemppaavat parempiin tuloksiin. ​​​​​​​Suurin osa LYKKE-pienryhmävalmennuksista sisältää 4 tapaamista kuukaudessa. Tapaamisen kesto on 45-60 minuuttia.

Lue lisää


LYKKE naisille - ÄITIYSVALMENNUS

LYKKE-äitiysvalmennuspaketit sisältävät yksilöllisen, tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman sekä liikuntakalenterin. Valmennuksessa otetaan huomioon äidin tarpeet ja elämäntilanne. Tutustu valmennuspaketteihimme tai kysy lisää LYKKE valmentajalta anna.nareaho@liikuntakeskuslykke.fi.

Lue lisää

ALKAVAT KURSSIT

Tältä sivulta löydät LYKKE naisille - keskuksen alkavat kurssit ja pienryhmävalmennukset. Tutustu valikoimaamme, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää


MIKSI HANKKIA VALMENTAJA?

Valmentajan avulla saat turvallisen ja mielekkään alun liikuntaharrastukselle. Ammattitaitoinen valmentaja ottaa huomioon elämäntilanteen, liikuntataustat, tavoitteen sekä kehon kokonaiskuormituksen. Valmentajan suunnittelemassa harjoituskokonaisuudessa huomioidaan kehon vaatimukset sekä arjessa, että työssä. Kun palauttavat harjoitukset ja lepopäivät sisältyvät liikuntaohjelmaan, vältyt ylikuormitustiloilta ja rasitusvammoilta. Valmentajan tuella uskallat kokeilla haastaviakin liikkeitä ja usko itseen kasvaa.

Lue lisää


Tutustu valmentajiimme ja ota rohkeasti yhteyttä.


LYKKE VALMENTAJAT

LYKKE – valmentajat ovat koulutettuja Personal Trainereita ja liikunta-alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, aina lähtötasosi huomioiden. LYKKE-valmennus alkaa aina konsultaatiolla valmentajan kanssa. Tällä sivulla voit tutustua LYKKE-valmentajiin.

Lue lisää